Despre noi

BRANDUL DuKeSsa

  Felul in care alegem sa ne imbracam ne defineste in totalitate. In acelas timp, tinutele elegante pe care le alegem pentru un eveniment sau pur si simplu tinutele casual pe care alegem sa le imbracam in fiecare zi ne dau incredere in noi, ne completeaza stilul si ne scot in evidenta calitatile.

  Tuturor ne place sa fim admirate cand pasim increzatoare in public, lasand chiar si cel mai critic ochi sa ne invidieze tinuta, insa de cele mai multe ori stresul cotidian si zilele incarcate de la serviciu nu ne permit sa ne rezervam cateva ore pentru shopping in mall-uri sau centre comerciale. Solutia salvatoare vine totusi cu ajutorul internetului, unde putem face shopping la orice ora, chiar si de la laptopul de la locul de munca, sau stand pur si simplu relaxate acasa pe canapea si butonand telefonul, tableta sau laptopul personal. De aceea varianta de shopping online este ideala: putem arata impecabil si fara dureri de picioare, stres si oboseala.

  Brandul DuKeSsa caracterizeaza femeia puternica si feminina, cateodata excentrica dar in acelas timp rafinata, care, cu fiecare tinuta pe care o poarta ofera o lectie de stil celor din jur, femeia care este admirata in totalitate de fiecare data, femeia cu atitudine careia ii place sa experimenteze, femeia sensibila si misterioasa, femeia care starneste admiratia deopotriva a domnilor dar si a doamnelor.

  DuKeSsa s-a nascut din dorinta de a oferi calitate, toate tinutele fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, pentru ca misiunea noastra este aceea de scoate in evidenta calitatile fiecarei doamne si domnisoare ajutand-o sa aleaga cele mai frumoase tinute elegante sau casual in functie de fiecare eveniment la care participa!

"Reveal your inner, DuKeSsa!"

Copyright © 2016 - 2017 DuKeSsa Boutique. All rights Reserved

Web Design by it exclusiv

    Skrill