Termeni si conditii

  1. DEFINITII

 DUKESSA - Societatea Comerciala Dukessa Boutique S.R.L., organizata in baza legii romane, cu sediul in Bucuresti, sector 5, str. Busuiocului, nr. 10, cam. 1, inregistrata la Registrul Comoertului cu numarul J40/821/22.01.2016, cod fiscal RO 35473834.

 SITE - Domeniile www.Dukessa.ro si subdomeniile acestora, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil.

 CONTINUT are urmatoarea definitie:

          • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

          • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Dukessa prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

          • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Dukessa UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

          • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Dukessa intr-o anumita perioada;

          • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Dukessa are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;           • date referitoare la Dukessa, sau alte date privilegiate ale acesteia.

 CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Dukessa.

 SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

 MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Dukessa (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Dukessa si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

 CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.     

 CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU Dukessa,, si care a plasat cel putin o comanda pe site.

 DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii.

 CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in OUG nr. 34/2014.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

 NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Dukessa intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Dukessa cu referire la informatiile continute de acesta.

 TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Dukessa catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Dukessa, indiferent de modalitatea de livrare.

 TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre Dukessa catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre Dukessa (producator) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

  2. GENERAL

 2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Dukessa si acesta.

 2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

 2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.Dukessa.ro.

 2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Dukessa sau oricarui tert cu care Dukessa are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

   2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Dukessa prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Dukessa de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Dukessa;

   2.5.2. Dukessa va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese;

   2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

 2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

 2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Dukessa, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Dukessa destinate acestui scop.

 2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Dukessa.

 2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Dukessa si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Dukessa va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.     

 2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Dukessa, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, Dukessa va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate.

  3. CONTINUT

 3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Dukessa, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Dukessa, includerea oricarui continut in afara site-ului Dukessa, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Dukessa asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Dukessa.

 3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Dukessa si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Dukessa cu referire acel continut.       

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care Dukessa confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Dukessa pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Dukessa si/sau al angajatului Dukessa care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

  4. CONTACT     

 4.1. Dukessa publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

 4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Dukessa sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

 4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Dukessa de a contacta Membrul sau Clientul.

 4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Dukessa se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului. Astfel, Dukessa, va considera ca Membrul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea Dukessa in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.

 4.5. Dukessa isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS etc).

5. NEWSLETTERE SI ALERTE

 5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Dukessa, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

 5.2. Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Dukessa in limitele Politicii de confidentialitate.

 5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

           5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon 0743.853.772;

           5.3.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;

           5.3.3. prin contactarea Dukessa, utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea “Contact”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

 5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

 5.5. Dukessa isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client, fara nici un angajament ulterior din partea Dukessa, In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al Dukessa pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de Dukessa, in sensul prezentului articol.

 5.6. Dukessa nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Dukessa, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

  6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugam să nu folosiți acest site.

 6.1.   S.C. Dukessa Boutique S.R.L. este inregistrata in Registrul Electronic de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal detinut de A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 37455/08.04.2016, în calitate de operator de date cu caracter personal. DuKeSsa colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

    6.1.1.  validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

    6.1.2.  rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

    6.1.3.  pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

    6.1.4.  trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;

    6.1.5.  contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

    6.1.6.  contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

    6.1.7.  scopuri statistice.

 Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Dukessa sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata si completata.

 Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Dukessa , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

   a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;

   b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

   c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

   d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

In virtutea inregistrarii voluntare pe websitul Dukessa sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor Dukessa , Membrul sau Clientul este de acord cu (isi da consimtamantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre Dukessa in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate la punctul 1, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Dukessa , acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi companiei Dukessa date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Dukessa a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Dukessa a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 6.2.   Dukessa poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Dukessa pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Dukessa si/sau al eventualilor terti cu care Dukessa are contracte de parteneriat in acel moment.

 6.3.   Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art.2.8, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 6.4.   Pentru exercitarea drepturilor conform art. 3, Clientul sau Membrul se va adresa Dukessa , prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in cadrul art. 5.3.

 6.5.   Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

 6.6.   In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale NETOPIA S.R.L. (MobilPay.ro) prin solutia integrata mobilpay.ro. Acesta functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comerciantii acceptatori de card si clientii utilizatori de carduri. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

 6.7.   Dukessa nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

 6.8.   Politica de confidentialitate Dukessa se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Dukessa nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

 6.9.   Dukessa se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.10.  Exceptie de la prevederile art. 9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

 6.11.  Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre Dukessa are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.12.  Dukessa garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

 6.13.  Dukessa nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

  7. POLITICA DE VANZARE ONLINE

 7.1. Accesul la serviciu

   7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

   7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

   7.1.3. Dukessa isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Dukessa. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile Dukessa, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

    7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

    7.1.5. In situatia in care Dukessa descopera neregularitati si/sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, Dukessa isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al Dukessa pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.

 7.2. Produse si servicii

   7.2.1. Dukessa poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Dukessa are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

   7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

   7.2.3. Dukessa poate limita unuia sau mai multor Clienti , capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat., in conditiile art. 7.1.

   7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

   7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

   7.2.6. In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electornice de joasa teniune afisat pe site, include taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la costul produsului, acesta va contacta echipa Dukessa.

   7.2.7. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Dukessa va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. Dukessa nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.

   7.2.8. In cazul platilor online Dukessa nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

   7.2.9. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Dukessa, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

   7.2.10. In descrierea produselor si/sau serviciilor Dukessa isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.3. Comanda online

     7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumaraturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.

     7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

     7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Dukessa poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Dukessa si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

    7.3.4. Dukessa poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

      7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

      7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Dukessa, in cazul platii online;

      7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

      7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Dukessa si/sau partenerii acestuia;

      7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

      7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

 7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat in conformitate cu art. 7.3.3.;

 7.3.6. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Dukessa, suma aceasta va fi returnata de catre Dukessa in maxim 14 de zile.

Copyright © 2016 - 2017 DuKeSsa Boutique. All rights Reserved

Web Design by it exclusiv

    Skrill